Moby En Ayla

BBB

BBB - Blij en Bewust in Beweging

Door samen hindernissen te overwinnen werken we aan zelfvertrouwen, balans, lichaamsbewustzijn, conditie en lenigheid. BBB, dat is een gezonde geest in een gezond lichaam terwijl jullie tegelijk een sterkere band ontwikkelen. Ideaal om jonge honden met sportambitie krachtig en soepel te laten opgroeien. Ook voor onzekere honden helpt body & balance om dat vertrouwen te boosten en om zich bewuster door het leven te bewegen.

Een korte introductie maakt je wegwijs in de do’s en don’ts van balanstraining en het begeleiden van je hond. Vervolgens banen we ons een weg over, door en onder een balansparcours van kussens, opstapjes, foamblokken en andere hindernissen die je hond op verschillende manieren zullen stimuleren. Bij een verfrissend drankje overlopen we de workshop, is er tijd voor vragen en bespreken we de leerfiches die je mee krijgt om thuis verder te oefenen.

Deze workshop gaat door in het MOOB-hoofdkwartier in Moorsel. (Koebrugstraat 57, 9310 Moorsel). De groepen zijn steeds beperkt om iedereen voldoende ruimte en begeleiding te bieden, boek dus tijdig zodat jouw hond zeker een plaatsje heeft.

Ga je mee op avontuur?

Let's Play

Let's Play

Alle tips en tricks om op een leuke en verantwoorde manier te leren spelen met je puppy. We leren valkuilen te vermijden en het juiste speelgoed uit te zoeken voor jouw pup. Ideaal om spelenderwijs de band met je hond te versterken.

We starten met het overlopen van de workshop via een korte presentatie. Hierin bekijken we wat wel en niet doen, wat neem je mee, hoe je hond begeleiden enz. Daarna gaan we echt aan de slag met verschillende speeltjes en afleidingen. Afsluiten doen we met een korte nabespreking.

Om kwaliteit en rust te garanderen werken we met slechts 4 hondjes. Zo heeft iedereen genoeg ruimte en tijd om te werken.

Braingames

Brain Games

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is het idee achter Brain Games voor honden. Ideaal voor pups die nog veel te verkennen hebben, oudere honden die van spelletjes houden maar misschien geen lange wandelingen aankunnen, jonge honden met een onuitputtelijke bron aan energie of simpelweg als een toffe aanvulling op allerlei fysieke activiteiten zoals wandelen, agility of balans training. Brain games voorkomen verveling, dagen je hond uit om goed na te denken, trainen het probleemoplossend vermogen, stimuleren het geheugen en oplossingen zoeken samen met het baasje.

De Brain Games workshop gaat van start met een introductie die je informatie biedt over de verschillende soorten puzzels, spelletjes en snuffelmatten, hoe je je hond warm kan maken om nieuwe uitdagingen aan te gaan en tips rond de lichaamstaal van je hond zodat je weet wanneer je moet aanmoedigen of wanneer je hond aangeeft dat het genoeg is. En dan is het tijd voor FUN, spelletjes testen en misschien ook verwondering wanneer we zien hoe verbazingwekkend creatief onze honden kunnen zijn! En last but not least maken we samen toffe spelletjes die je mee naar huis kan nemen.

Deze workshop gaat door in het MOOB-hoofdkwartier in Moorsel. (Koebrugstraat 57, 9310 Moorsel). De groepen zijn steeds beperkt om iedereen voldoende ruimte en begeleiding te bieden, boek dus tijdig zodat jouw hond zeker een plaatsje heeft.

Sta je al te trappelen om deel te nemen (en kan je niet weerstaan aan die smekende puppy-oogjes die zo’n zin hebben in spelletjes)?