Moby En Ayla

Van vrolijke puppy tot trouwe kameraad, daar helpt MOOB je bij, op jouw tempo en met een individueel plan. Geïllustreerde trainingsfiches zorgen voor een heldere handleiding doorheen het hele traject zodat je nooit de weg kwijt geraakt en alle tijd kan spenderen aan de ontwikkeling van je pup en de oefeningen.

Prime Pupper

PRIME PUPPER

In 6 individuele sessies leert je pup een goede basis waar je zelf verder op kan bouwen. De sessies zijn verspreid over 2,5 maand gaan door in het MOOB-hoofdkwartier.

1 x 60 min. + 5 x 45 min.

300

Prime Pupper

WISE WOOFER

6 maanden lang begeleid ik je intensief bij de opvoeding van je pup. In 10 individuele sessies krijgt jouw pup een goede basis mee en zetten we die puntjes op de ‘i’. De sessies gaan door in het MOOB-hoofdkwartier en soms ook thuis of op verplaatsing.

1 x 60 min. + 9 x 45 min.

950

Welke dromen heb je voor jouw pup? Zou je graag (competitie) sport beoefenen of denk je aan een ideale gezinshond waarmee je overal kan komen? Tijdens een GRATIS startsessie zetten we die dromen om in haalbare doelen aan de hand van oefeningen die je ook tussen de lessen door thuis kan oefenen. We creëren een solide basis door elke les even terug te blikken en uitdagingen te bespreken en vervolgens bouwen we daarop verder.

De puppycursus kan steeds aangevuld worden met workshops of extra lessen wanneer je nieuwe activiteiten wil exploreren of nog meer wil ondernemen met je puppy.