Moby En Ayla

Jouw droompup start met een solide basis!

Zoek je een passend puppytraject specifiek voor jouw gezin? Zou je graag de tijd met je pup optimaal gebruiken door enkel te oefenen wat jij belangrijk vind? Hoor je zoveel meningen van anderen en heb je geen idee waar je moet beginnen? En wil je graag op een fijne, positieve manier met een eigen plan aan de slag?

Wel, in beide puppytrajecten zetten we die dromen om in haalbare doelen aan de hand van oefeningen die je ook tussen de sessies door thuis kan oefenen. We creëren een solide basis door elke sessie even terug te blikken en uitdagingen te bespreken en vervolgens bouwen we daarop verder.

Paws
Begeleiding

BEGELEIDING OP MAAT

De trainingssessies zijn op maat gemaakt en afgestemd op jullie als team.

POSITIEF TRAINEN

We streven naar een goede band tussen pup en baasje. We focussen ons op het gewenste gedrag van je pup en gaan dit belonen.

Positief
Paws
Paws
Individueel

INDIVIDUELE LESSEN

Jullie hebben mijn volledige aandacht. De sessies gaan door bij jou thuis, in de veilige omgeving van de pup. Of we zoeken een geschikte locatie om specifieke uitdagingen te oefenen.

VISUELE ONDERSTEUNING

De lessen worden ondersteund door zelf gemaakte trainingsfiches. Daar staat elke oefening uitgelegd. Zo kan je thuis ook oefenen zonder problemen.

Fiches
Paws

Van vrolijke puppy tot trouwe kameraad, daar helpt MOOB je bij, op jouw tempo en met een individueel plan. Geïllustreerde trainingsfiches zorgen voor een heldere handleiding doorheen het hele traject zodat je nooit de weg kwijt geraakt en alle tijd kan spenderen aan de ontwikkeling van je pup. Ik vind ondersteuning tussen de sessie’s door erg belangrijk, daarom ben ik steeds beschikbaar via whatsapp voor vragen. Struggle je met een specifieke uitdaging en hoef je daarvoor geen heel traject doorlopen? Dan kan je ook een eenmalige sessie boeken.

**Ik werk momenteel een nieuw aanbod uit!**

Prime Pupper

SINGLE SESSION

75

Eenmalige sessie om een specifieke uitdaging te bespreken.

Spijtig genoeg krijg je in dit pakket geen extra goodies. Je kan de barky-boxen vinden in de shop.

Jammer, geen infomap in dit pakket.

In dit pakket is 1 sessie inbegrepen en duurt ongeveer een uurtje.

Afhankelijk van de uitdaging waar je tegenaan loopt is de plaats flexibel. De sessie kan thuis doorgaan of op locatie zoals: het bos, een veld, een parkje, de markt, een parking, een terras,…

Verplaatsingskosten zijn niet inbegrepen in dit pakket. De kosten bedragen €0,35 per kilometer heen & terug.

Heb je nog een vragen of wil je feedback op de oefenen kunnen we nog een sessie inplannen. Maar in dit pakket zit ondersteuning tussendoor via whatsapp.

Elke oefening heeft een leerfiche. Het is een stappenplan om de oefening goed op te bouwen. Je ontvangt één of meer leerfiches afhankelijk van de oefening(en) die je doet tijdens het traject.

We werken aan een specifieke uitdaging zoals: zindelijkheid, wandelen aan de lijn, opspringen bij bezoek, blafgedrag of iets helemaal anders. Je krijgt zoveel mogelijk tips & tricks mee zodat je hiermee zelf verder aan de slag kan gaan.

SCHRIJF IN
Prime Pupper

PRIME PUPPER

400

Kort traject waarbij je pup een goede basis meekrijgt.

Een cadeau’tje van de MOOBshop t.w.v. €35.

Een infomap met basis informatie over pups. De map bevat praktische tips, uitgebreide uitleg én je kan er achteraan de leerfiches in bewaren.

In dit pakket zijn 4 sessies inbegrepen. Elke sessie duurt 45 min. De sessies worden samen ingepland.

De plaats is flexibel, de ene pup wil meer ontdekken en de andere zit graag in zijn veilige cocon. Enkele voorbeelden van locatielessen: het bos, een veld, een parkje, de markt, een parking, een terras,…

Verplaatsingskosten zijn niet inbegrepen in dit pakket. De kosten bedragen €0,37 per kilometer heen & terug.

Tussen de sessies door ondersteun ik je graag via whatsapp. Heb je vragen? Wil je iets kwijt? Filmpjes doorsturen van de oefeningen? Het kan allemaal!

Elke oefening die je leert heeft een leerfiche. Het is een stappenplan om de oefening goed op te bouwen.

De inhoud bepalen we samen. Er zijn basisoefeningen zoals: naam, zitten, liggen, komen, blijven, enz. Je probeert elke oefening uit tijdens de sessie en gaat tussen de sessies door zelf verder aan de slag. We bouwen de oefeningen op zodat je pup een sterke basis meekrijgt. Tussendoor is er ruimte voor vragen en opmerkingen.

SCHRIJF IN
Prime Pupper

WISE WOOFER

750

Intensief traject waar we de puntjes op de ‘i’ zetten.

Een cadeau’tje van de MOOBshop t.w.v. €35

Een infomap met basis informatie over pups. De map bevat praktische tips, uitgebreide uitleg én je kan er achteraan de leerfiches in bewaren.

In dit pakket zijn 8 sessies inbegrepen. Elke sessie duurt 45 min. De sessies worden samen ingepland.

De plaats is flexibel, de ene pup wil meer ontdekken en de andere zit graag in zijn veilige cocon. Enkele voorbeelden van locatielessen: het bos, een veld, een parkje, de markt, een parking, een terras,…

Verplaatsingskosten zijn niet inbegrepen in dit pakket. De kosten bedragen €0,37 per kilometer heen & terug.

Tussen de sessies door ondersteun ik je graag via whatsapp. Heb je vragen? Wil je iets kwijt? Filmpjes doorsturen van de oefeningen? Het kan allemaal!

Elke oefening heeft een leerfiche. Het is een stappenplan om de oefening goed op te bouwen. Je ontvangt één of meer leerfiches afhankelijk van de oefening(en) die je doet tijdens het traject.

De inhoud bepalen we samen. Er zijn basisoefeningen zoals: naam, zitten, liggen, komen, blijven, enz. Daarnaast kunnen we ook nog het wandelen, spelen, plaats, zelfbeheersing, puppy parcours, enz oefenen. Je probeert elke oefening uit tijdens de sessie en gaat tussen de sessies door zelf verder aan de slag. We bouwen de oefeningen op zodat je pup een sterke basis meekrijgt. Tussendoor is er ruimte voor vragen en opmerkingen.

SCHRIJF IN
--!>
“Bedankt voor de leuke lessen en om ons te ondersteunen in deze toch wel zeer uitdagende eerste maanden met onze pup Rebel. Het was heel geruststellend om iemand te hebben waar we met onze vele vragen steeds terecht konden voor raad en daad.”

Steve, Sofie, Casper & Rebel

Een (h)echt team

Wat kan je verwachten van een puppytraject?

Je leert in communicatie staan met je puppy. Zo krijg je een basis mee van de taal van de hond.

Je krijgt tips & tricks mee voor bijvoorbeeld de zindelijkheid, benchtraining, enz.

Je leert spelen met je puppy en zo bouwen jullie een fijne relatie op.

Je leert verschillende basisoefeningen en skills om later verder op te bouwen.

Je krijgt per oefening een leerfiche mee om thuis verder te oefenen.

Je mag vragen stellen zoveel je wil, ik probeer je zoveel mogelijk info mee te geven.

Je leert wat de effecten zijn van Body & Balance op het zelfvertrouwen van je pup.

Sta jij ook al te popelen om te starten met je puppy?

Waarom individuele coaching?

Dat vertel ik je graag aan de hand van twee verschillende verhalen, twee verschillende aanpakken. Ik start met het verhaal van Moby. Ik ging naar de hondenschool maar daar leerde ik enkel oefeningen zoals zitten, liggen, wandelen zonder trekken (wat helemaal niet lukte), komen, enz. Toen Moby ongeveer 6 maanden oud was liep het mis. Bij gebrek aan iemand die me kon helpen ben ik zelf op onderzoek uit gegaan. Ik ging workshops, lezingen en opleidingen volgen. Het heeft me jaren gekost om Moby volledig te begrijpen. Nu zijn we een team dat perfect afgestemd is op elkaar maar dat heeft veel tijd en energie gevraagd.

Paw

Een ander verhaal is dat van Kina. Kina en ik hebben een bijzondere band. We kunnen op elkaar inspelen en begrijpen elkaar. Zo weet ik dat ze houdt van fysiek contact en dat ze nood heeft om dicht bij mij te zijn. Maar ook weet ik dat ze moeilijk met prikkels omkan en erg explosief is. En daar houden we allemaal rekening mee, pas zo zijn we naar elkaar kunnen toegroeien. Het is zo fijn om haar te zien openbloeien en te zien hoe zij de wereld ontdekt.

Dit was nooit gelukt zonder een individueel traject met persoonlijke begeleiding. We leerden in communicatie te staan met elkaar, we kregen tips voor de zindelijkheid, hoe je puppy introduceren bij andere honden, basisoefeningen om op verder te bouwen, de effecten van Body & Balance op het zelfvertrouwen van je puppy,... En zoveel meer! Maar het belangrijkste van al, ik kon met al mijn vragen bij de puppycoach terecht. Dan bekeken we de situatie en gaf ze me richtlijnen om het verder aan te pakken. En zo konden Kina en ik uitgroeien tot een hecht duo!

Paw

Ik wil elk puppybaasje het gevoel bezorgen dat ik ervaren heb om een bijzondere band te hebben met je hond. Daarom doe ik wat ik het liefste doe... Mensen en hun hond begeleiden om een (h)echt team te worden door die relatie te versterken. Mijn allergrootste droom is om elke pup een prachtige start te geven!

Tot binnenkort?
Groetjes Ayla

Graag kennismaken met een fijne babbel? Dat kan! Tijdens een gratis (en vrijblijvende) online startsessie kan je kennismaken met MOOB en mij. We kijken of er een klik is en zien welk traject het beste zou passen bij jou en je pup.