Testpakket Herbafix

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje met allemaal spullen van Herbafix die Kina mocht testen. Wat een leuk aanbod hebben zij zeg! Ik ben zelf fan van geperste voeding dus deze heeft al een streepje voor, want de brokken van Herbafix zijn allemaal geperst. Dat wil zeggen dat de brokken op een lage temperatuur gebakken werden en zo alle ingrediënten hun volledige voedingswaarden nog bevatten. Dat maakt dat deze brokjes beter verteerbaar zijn voor je hond. 

Ik heb de bijtbevers, zalmolie en de “Daily Body Balance”-koekjes uitgelicht:

  • Kauwen heeft een kalmerend effect en deze bijtbevers zorgen ook voor een proper gebit. Deze kauwsnack is natuurlijk, vegetarisch, hypoallergeen en glutenvrij. Zowel Kina als Moby waren hier fan van! Ze zijn er toch even mee bezig dus het is een erg leuke afleiding én ineens een reiniging voor hun tandjes. Er wordt wel aangeraden deze bijtbevers pas te geven aan je hond als hij ouder is den 6 maand of meer dan 4 kg weegt.
  • Je gebruikt de zalmolie als topping op de brokken van je hond. Deze olie zorgt voor een mooie glanzende vacht. De kurkuma verbetert de conditie van het tandvlees. En de combinatie zorgt ook voor de ondersteuning van de gewrichten en houden het bewegingsstelsel soepel. Wat erg leuk is aan deze olie: een hond die minder eetlust heeft kan hiermee geholpen zijn, want de zalmolie is erg smakelijk! Wat hier totaal niet het probleem was. Beide smullen ze extra met een scheutje zalmolie bovenop hun brokjes!
  • De “Daily Body Balance”-koekjes zorgen voor een boost van de immuniteit van je hond. Ze bevatten fruit en kruiden om zo stress en angst tegen te gaan. Ze bevatten ook antioxidanten, probiotica, mineralen en meer. Het lijkt me de perfecte snack om mee te trainen en intussen ook te ondersteunen. Ik gebruikte de koekjes tijdens een training met Kina bij de paarden. Ze zijn ideaal om nog in kleine stukjes te doen om meer te belonen. Dat vind ik een enorm pluspunt! Ze vallen ook erg in de smaak dus zeker een blijvertje!

Ik ben sowieso een fan van natuurlijk en vleesrijk eten en snacks voor mijn honden. Het pakketje was dus zeker een aanvulling op wat ik mijn doggies al geef. Erg blij om Herbafix te leren kennen!